لوازم کاشت ناخن ؛ برای راه اندازی سالن ناخن یا شروع کار ناخن کاری نیاز به شناختن وسایل کاشت ناخن دارید. در واقع شناخت وسایل کاشت ناخن و کاربرد آنها، جز مهمترین اصل در کار ناخن کاری است و بدون آگاهی از جدیدترین ابزار و وسایل روز، ناخن کاری بی تجربه شناخته میشوید که همیشه به دنبال مشتری است.
ابزار کاشت ناخن به دو دسته کلی ابزار و مواد تقسیم میشود. در ادامه لیست کامل وسایل کاشت ناخن و مهمترین ابزار برای هنر ناخنکاری معرفی خواهد شد تا با شناخت بیشتری، دست به خرید بزنید. قلم و کاغذهایتان را آماده کنید که وقت نوشتن لیست خرید رسیده است.
1. لیست لوازم کاشت ناخن: ابزار بسترسازی یا مانیکور ناخن
مرحله اول کاشت ناخن، آماده کردن سطح ناخن است که به آن بسترسازی گفته میشود. در بسترسازی، سطح ناخن صیقل داده میشود و کوتیکول ها و پوست های اضافی ناخن برداشته میشود تا مواد به خوبی روی صدف ناخن قرار بگیرند. برای این کار، به ابزارهای گوناگونی نیاز دارید که مهمترینشان در ادامه آمده است.
ناخن گیر
هر ناخنکار حرفه ای و کاربلدی چند ناخن گیر برای کاربردهای گوناگون و کوتاه کردن ناخن ها دارد. یادتان باشد که ناخن گیر دست و پا باید اندازه های متفاوتی داشته باشند.
سوهان دستی
برای شکل دادن به ناخن، باید سوهان دستی مناسبی داشته باشید. این کار به کیفیت نهایی کار، کمک زیادی خواهد کرد. سوهان ها بنا به سختی و نرمی خود، درجه های مختلفی دارند که با عددی مشخص میشوند. سوهان های سمباده ای دو طرف دارند که میتوانند درجه زبری متفاوتی داشته باشند.
سوهان برقی
در وسایل کاشت ناخن، سوهان برقی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. سوهان های برقی سری های گوناگونی دارند که هر کدام قسمتی از ناخن را بسترسازی میکنند.
بافر
باعث نرم شدن سطح صدف ناخن میشود تا پرایمر بهتر روی سطح ناخن بنشیند. بافرها نیز دارای درجات سختی متفاوتی هستند که برای صیقل دادن ناخن استفاده می شوند.
عقب زن یا پوشر
کوتیکول لایه ای پوست مرده روی ناخن است. برای داشتن یک کاشت عالی، باید کوتیکول ها به طور کامل عقب بروند. زیرا علاوه بر اینکه سطح ناخن گسترده تر میشود، طرح ها نیز زیباتر دیده میشوند. پوشرها یا عقب زن ها ابزاری هستند که این کوتیکول ها را عقب میزنند و در دو نوع چوبی و فلزی وجود دارند.
نیپر
به کمک نیپر میتوانید کوتیکول هایی را که بعد از استفاده از عقب زن یا پوشر باقی مانده اند یا پوست های اضافه ناخن در هنگام مانیکور را جدا کنید. البته در استفاده از نیپر باید احتیاط بسیار زیادی به خرج داد؛ زیرا ممکن است پوست ناخن کنده و زخمی شود.
قیچی
قیچی ناخن برای دورگیری کوتیکول و برداشتن پوست های مرده به کار میرود. ایـن قیچی ها دارای سری نازک مخصوصی اند و در برابر ضربه حساس اند.
پد و مایع کلینزر
پد کلینزر، دستمالی بدون پرز است که برای تمیز کردن سطح ناخن از چربی و رطوبت به کار میرود و ناخن را برای موادگذاری و لاک ژل آماده میسازد. این پد باید با مایع مخصوصی به نام کلینزر آغشته شود.
فرچه یا برس ناخن
برای تمیز کردن سطح ناخن بعد از سوهان کشی، از فرچه یا برس ناخن استفاده میشود. ایـن برس ها برای تمیز کردن زیر ناخن ها هم استفاده میشود.
2. لیست لوازم کاشت ناخن: ابزار کاشت ناخن
بعد از بسترسازی کامل ناخن، باید مواد کاشت یا لاک ژل روی ناخن قرار بگیرد. اما علاوه بر مواد اولیه کاشت، نیاز به ابزارهایی برای موادگذاری دارید.
تیپ
برای بلندتر کردن ناخنها و موادگذاری روی آن، از تیپ پلاستیکی استفاده میکنند که روی ناخن چسبیده میشود. بعد از گذاشتن تیپ، باید با سوهان به آن شکل مدنظر را داد تیپها اندازههای متفاوتی دارند که بنا به سلیقه و سایز ناخن مشتری استفاده میشود.
چسب ناخن
برای چسباندن تیپ یا انواع و اقسام وسایل طراحی، به چسب ناخن نیاز خواهید داشت.
کاتر
برای کوتاه کردن تیپ، از کاتر مخصوص ناخن استفاده میشود.
فرمر
بـه جز تیپ، برای بلند کردن ناخن ها میتوان از فرمر نیز استفاده کرد. فرمر برچسب های بزرگی هستند که زیر لبه آزاد ناخن چسبیده میشوند و سپس روی آنها موادگذاری میشود. بعـد از موادگذاری باید فرمرها را از سطح ناخن جدا کرد.
گوده و پمپ استون
برای ترکیب لیکوئید با پودر کاشت، نیاز به ظرف مخصوصی به نام گوده دارید. گوده ها در جنس های مختلف سرامیکی، شیشه ای یا پلاستیکی موجودند که نوع پلاستیکی توصیه نمیشود. پمپ لیکوئید نیز ظرفی دردار و دارای پمپ است که از پریدن و آلودگی لیکوئید جلوگیری میکند.
قلم کاشت
بـه کمک قلم کاشت میتوان مواد را روی ناخن قرار داد و به آن شکل داد. قلم های کاشت سایزها و شکل های متفاوتی دارند. کاشت ژل و کاشت پودر، هرکدام قلم مخصوص خود را دارند.
قلم شور
برای تمیز کردن انواع قلم به کار میرود. این محلول، تمامی مواد و ذرات بین موهای قلم مو را جدا میکند و عمر قلم را بالا میبرد. برای تمیز کردن قلم ها، هیچگاه از استون استفاده نکنید.
دستگاه UV یا LED
این دو دستگاه، برای خشک کردن لاک ژل به کار میروند. لاک ژل ها در دستگاه LED زودتر از دستگاه uv خشک میشوند. علاوه بر این، دستگاه های LED عمر بیشتری دارند و به همین خاطر گرانترند. البته دستگاه های جدیدی وجود دارند که هر دو نوع نور UV و LED را دارند و میتوانید بنا به نیاز خود، هر کدام از آنها را انتخاب کنید.
3. لیست لوازم کاشت ناخن: مواد کاشت
اصلی ترین وسایل مورد نیاز کاشت ناخن، موادی است که برای کاشت استفاده میکنید.
ضدقارچ
بـرای جلوگیری از قارچ زدن ناخن و از بین بردن آلودگی های سطح ناخن، از ضدقارچ استفاده می شود.
پرایمر
بـرای اینکه رطوبت و چربی سطح ناخن کاهش داده شود تا لاک ژل یا پودر، بخوبی روی سطح ناخن بنشیند از پرایمر استفاده می شود. عـلاوه بر این، پرایمر باعث چسبندگی بیشتر لاک ژل یا پودر روی سطح ناخن میشود و دوام کار را بالاتر میبرد.
بیس کت
بیس کت به عنوان لایه ای میان بستر ناخن و مواد یا لاک ژل قرار میگیرد و از زرد شدن ناخن ها جلوگیری میکند. بیس کت ژل برای لاک ژل و بیس کت معمولی برای لاک های معمولی کاربرد دارند.
تاپ کت
برای دوام و ماندگاری و جلوه بخشیدن به ناخن ها، باید از تاپ کت استفاده شود. تاپ کت های ژل در دو نوع براق و مات وجود دارند.
لیکوئید
لیکوئید با پودر کاشت ترکیب میشود تا ماده کاشت برای موادگذاری تهیه شود. لیکوئی هایی که دیر خشک میشوند، برای مبتدیان مناسب تر است؛ زیرا میتوانند زمان بیشتری را برای فرم دهی مواد بگذارند. البتـه پودرهای دیپ نیازی به ترکیب با لیکوئید ندارند و استفاده از آنها بسیار راحت است. ما با بهترین برندهای حوزه کاشت ناخن همکاری مستقیم داریم و میتوانید با خیال راحت و با بهترین قیمت لوازم کاشت ناخن از جمله لیکوئید را از فروشگاه ما تهیه کنید.
پودر کاشت
پـودرهای کاشت رنگ های متفاوتی دارند که هرکدام کاربرد خاصی دارد. پودرها در دو دسته ترکیب با لیکوئید سالنی و پودر دیپ بدون لیکوئید جای میگیرد. پودرهای کاشت رنگ های متفاوتی دارند که مهمترین شان در ادامه توضیح داده خواهد شد.
- پودر کاشت کلییر: این پودر بی رنگ است و برای کاشت فول گلس و طرح های شیشه ای مناسب است. همچنین کسانی که دوست دارند ظاهر ناخن طبیعی خود را حفظ کنند اما ناخن هایی محکم داشته باشند، از پودر کاشت کلییر استفاده میکنند.
- پودر کاشت سفید: این پودر برای کاور کردن کامل ناخن مناسب است و در کاشت فرنچ دائم، کاشت گریم و طراحی گل برجسته کاربرد دارد.
- پودر کاشت هلویی: برای کاشت بیبی بومر یا کاور کامل ناخن استفاده میشود. الـبته رنگ های دیگر پودر کاشت نیز وجود دارند.
- پودر دیپینگ: پودرهای دیپینگ نیازی به ترکیب با لیکوئید ندارد. برای استفاده از این پودرها باید بعد از استفاده از بیس کت، انگشت را در قوطی پودر دیپینگ فرو کرد و در دستگاه، ناخن ها را خشک کرد. پودر دیپینگ رنگ های مختلف و مدل های حرارتی، اکلیلی و نئون نیز دارد.
لاک ژل
لاکژل، نوعی لاک است که دوام بسیار بالایی دارد و در دستگاه uv خشک می شود. لاکـژل را میتوان روی ناخن طبیعی یا پودر کاشت استفاده کرد. خـود لاک ژلها نیز به انواع مگنتی، اکلیل دار یا شاین، دیسکو، نئون، تیتانیوم و حرارتی تقسیم میشوند که میتوانید بنا به سلیقه خود، دست به انتخاب خرید لاک ژل بزنید. که بهترین قیمت لوازم کاشت ناخن از جمله لاک ژل را از فروشگاه اینترنتی لاوین گالری تهیه کنید.
پاک کننده کوتیکول
کوتیکول ریموور یا پاک کننده کوتیکول، نوعی محلول است که با نرم کردن کوتیکول، عقب زدن آن با نیپر را بسیار آسان میسازد.
روغن کوتیکول
برای نرم و مرطوب کردن کوتیکول های دست از روغن کوتیکول استفاده می شود. ایــن روغن آخرین مرحله از کاشت است که باعث میشود ناخن ها تقویت شوند.
پلی ژل
نوعی از کاشت است که نیازی به لیکوئید ندارد و ژل مستقیماً روی ناخن طبیعی یا فرمر و تیپ قرار میگیرد. در مقایسه با پودر ژل، پلی ژل روش سالم تری برای کاشت ناخن محسوب میشود. در کل، وسایل کاشت ناخن با ژل کمی متفاوت از لوازم کاشت ناخن پودری است.
باندر ژل
پیش از استفاده از پلی ژل، باید از باندرژل استفاده کرد تا چسبندگی کار بالاتر رود. درواقع میتوان گفت که باندرژل نوعی پرایمر است که برای کاشت ژل انجام می شود و باید در دستگاه uv خشک شود.
4. لیست لوازم کاشت ناخن: لوازم طراحی ناخن
برای ایجاد طرح های گوناگون روی ناخن، نیاز به لوازم و ابزار خاصی دارید. البته این ابزار، به لیست زیر محدود نمیشود و در ادامه مهمترین ابزار لازم برای طراحی ناخن آورده شده است.
انواع قلم طراحی
برای طراحی روی ناخن باید از قلمهای مخصوصی استفاده کرد. برای مثال، جهت نقطه گذاری از قلم داتینگ، برای طرح های سه بعدی از قلم سه بعدی و برای طرح های آبرنگی از قلم کارتریج دار آبرنگی استفاده میشود. البـته قلم ها به این موارد محدود نمیشوند و انواع مختلف قلم بادبزنی، گرد، آمبره، سرکج و… وجود دارد.
پودرهای دیزاین
پودرهای طراحی دارای انواع متفاوتی اعم از کروم (برای آینهای کردن ناخن)، شاتر کروم (دانه های درشت تر از پودر کروم)، شوگر و پولکی وجود دارد.
لنز و استیکر
بجای کشیدن طرح ها روی ناخن، میتوان از انواع استیکر و لنز استفاده کرد که به راحتی روی ناخن میچسبد. لنزهای ناخن طرح های مختلفی دارند؛ برای مثال لنز ناخن طرح گل، لنز ناخن گربه، لنز ناخن حیوانات، لنز ناخن کریسمس، لنز ناخن مدل پاییزی و لنز ناخن برگ و…
مهر و شابلون فلزی
برای انتقال طرح های شابلون فلزی،از مهر ناخن استفاده میشود.
نوار طراحی
نوار طراحی، نوارهای چسب دار کوچکی هستند که به راحتی روی ناخن میچسبند و طراحی های گوناگون را ممکن میسازند.
لاک ژل طراحی عنکبوتی یا اسپایدر ژل
این لاک ژلها خاصیت کشسانی بالایی دارند و برای طراحی خطهای صاف یا خلاقانه روی ناخن استفاده میشوند.
ابزار دیزاین
با استفاده از چسب ناخن یا نوچی لاک ژل، میتوان انواع نگین، زنجیر و استیکرهای سیلیکونی را روی ناخن چسباند.
5. لیست لوازم کاشت ناخن: ابزار جانبی کاشت ناخن
مگنت ناخن
آهنربا یا مگنت ناخن برای طرح های چشم گربه ای و کهکشانی به کار میرود و نیاز به لاک ژل های مغناطیسی دارد.
بالشتک ناخن
برای تسلط بیشتر ناخنکار بر دست مشتری، نیاز به زیردستی ناخن است.
فن زیر دست
هنگام سوهان کشیدن و کار با پودر، وجود یک فن زیر دست برای پراکندن ذرات ناشی از سوهان کشی لازم است.
نیل آف
نیل آف های کلیپسی روشی آسان برای ریموو لاک ژل هستند و تنها کافی است پنبه های آغشته به استون را درون نیل آف قرار داد و آن را روی ناخن ها گذاشت.
استون صد درصد
یکی از راه های ریموو کردن لاک ژل، استفاده از استون صددرصد و فویل یا نیل آف است.
ماسک و عینک
گرد ناخن ها بعد از سوهان کشی و همچنین بوی لیکوئید، باعث آسیب رسیدن به ریه ناخنکار و چشمان او میشود. به همین منظور حتماً از دستکش و ماسک استفاده کنید.
کیف حمل وسایل کاشت ناخن:
برای انکه این ست وسایل کاشت ناخن را به راحتی با خود حمل کنید، نیاز به کیفی دارید که برای این کار طراحی شده باشد.
سؤالات متداول:
وسایل کاشت ناخن را از کجا تهیه کنیم؟
شما میتوانید برای خرید انواع لاک ژل، ابزار مانیکور، لوازم طراحی و انواع پودر دیپ به صفحه لوازم کاشت ناخن فروشگاه اینترنتی لاوین گالری مراجعه کنید. فروشگاه لاوین گالری هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت تمام اجناس خود را تضمین میدهد و ما مطئنیم که شما هیچگاه از خریدتان پشیمان نخواهید شد. بهترین قیمت لوازم کاشت ناخن را از ما بخواهید.
ابزار کاشت ناخن چیست؟
تیپ، چسب ناخن، کاتر، فرمر، گوده، پمپ استون، قلم کاشت، دستگاه uv و سوهان برقی
لیست لوازم کاشت ناخن چیست؟
لیست لوازم کاشت ناخن عبارتند از: ناخن گیر، سوهان دستی، سوهان برقی، بافر، عقب زن، نیپر، قیچی، کلینزر، تیپ، چسب ناخن، فرمر، گوده، پمپ استون، قلم شور، دستگاه uv، ضدقارچ، پرایمر، بیس کت، تاپ کت، لیکوئید، پودر کاشت، لاک ژل، پاک کننده کوتیکول، روغن کوتیکول، پلی ژل، باندر ژل، انواع قلم طراحی، پودرهای دیزاین، لنز و استیکر، ابزار دیزاین، ، استون صد درصد، ماسک و عینک.
“خرید لوازم کاشت ناخن زیر قیمت بازار“
نتیجه گیری لوازم کاشت ناخن
در این مقاله سعی کردیم تا اصلی ترین وسایل کاشت ناخن را معرفی کنیم. برای اینکه ناخنکاری حرفه ای باشید و کاری تمیز و بی نقص روی ناخن ها ایجاد کنید، علاوه بر تمرین و مهارت به همه وسایل و لوازم کاشت ناخن باکیفیت نیاز دارید. یادتان باشد که جنس مواد مصرفی مانند پودر و لیکوئید، تأثیر بسیار زیادی در زیبایی و دوام کار شما خواهد داشت.
نظرات کاربران