آموزش گام به گام کاشت ناخن + مراحل کاشت ناخن 0 تا 100

0

امروزه بانوان بسیاری به دنبال آموزش کاشت ناخن به عنوان یک تخصص آرایشی با درآمد خوب و بالا بوده و در پی یافتن راه هایی برای بالا بردن اطلاعات و تکنیک های کاشت ناخن می­بایشند؛ در ادامه این مقاله فوق العاده قرار به تمام این مراحل از صفر تا صد پرداخته شود پس باما همراه باشید.

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن دست و پا را خانم ها برای زیبایی دستان، پاها خود انجام میدهند که این کار با استفاده از مواد مختلف و روش های مختلف انجام میشود که در ادامه این روش ها را بررسی خواهیم کرد.

در واقع داشتن دستان زیبا به داشتن ناخن های زیبا وابسته است و به همین دلیل است که خانم ها تازگی بیشتر به کاشت ناخن های دست و پای خود روی آورده اند. البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مشکلات ناخن‌ از جمله کوتاهی ناخن، زود شکستن ناخن ها و بد فرم بودن آنهاست.

کاشت ناخن مخصوصا برای کسانی که ناخن های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است و مانع عادت جویدن ناخن میشود. قبل از انجام این عمل موارد زیادی را باید رعایت کرد؛ ابزار، روش و مواد آن را باید شناخت و برای انجام آن به متخصص مراجعه کرد تا عوارض آن را به حداقل کاهش داد.

آموزش کاشت ناخن به زبان ساده و خودمانی

گاهی بانوان به صورت ارثی ناخن های زیبایی ندارند و یا در زمان افزایش بلندی ناخن ها میشکنند. برای همین معمولا خانم ها اقدام به کاشت ناخن میکنند. تا هم بتواند باعث استحکام ناخن ها شوند و با فرم دهی در کاشت ناخن موجب زیبایی ناخن هایشان شوند.

از طرفی رسیدگی به ناخن های دست و پا یک مسئله روتین است و هر چند وقت یک بار نیاز دارد که برای اینکه زیبایی و استحکام ناخن ها از دست نرود با مراجه به سالن های زیبایی و مراکز کاشت ناخن جهت ترمیم کاشت ناخن خود اقدام کنند.

همین امر موجب شده که بازار کاشت ناخن و ترمیم ناخن داغ شود و بسیاری از افراد تصمیم به یادگیری این حرفه و کسب درآمد از این راه کنند.

نکته مهم: توجه داشته باشید که این مقاله برای یادگیری ناخن به صورت تئوری است، پس بهتر است هنرجویان در حین یادگیری از مباحث تئوری به صورت عملی و زیر نظر اساتید این حوزه آموزش تخصصی ببیند.

لیست مطالبی که قرار است در این مقاله به آنها پرداخته شود به شرح ذیل می باشد.

انواع کاشت ناخن

  1. کاشت ناخن با قالب
  2. کاشت ناخن با پودر
  3. کاشت ناخن با ژل
  4. کاشت ناخن با فرمر
  5. کاشت ناخن بیبی بومر

مراحل کاشت ناخن

  1. خرید لوازم کاشت ناخن
  2. آماده سازی پودر کاشت
  3. زیرسازی
  4. استفاده از پرایمر ناخن
  5. چسباندن ناخن
  6. تهیه پودر ناخن
  7. مرحله آخر کاشت ناخن
  8. راه درآمد و مهاجرت با تخصص کاشت ناخن

انواع کاشت ناخن

کاشت ناخن عموما به 5 صورت کلی تقسیم بندی و انجام میگیرد که عبارتند از:

  1. کاشت ناخن قالبی
  2. کاشت ناخن پودری
  3. کاشت ناخن ژله ای
  4. کاشت ناخن با فرمر
  5. کاشت گریم ناخن

اینکه کدام روش بهتر است متناسب با مهارت فردی که کاشت را انجام میدهد و نیاز فرد استفاده کنند، متغیر است. یکی از مشکلات کاشت ناخن غیر اصولی این است که در اصطلاح ناخن هوا میگیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن یکی از مهمترین دلایل به وجود آمدن قارچ میباشد.

آموزش کاشت ناخن با قالب

1) کاشت ناخن با قالب

مواد و تجهیزات مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با قالب

  1. عقب زن
  2. نیپر
  3. قالب کاشت
  4. قلم مخصوص کاشت اکریلیک (قلم وان بال یا تخت)
  5. سر سوهان مانیکور اشکی
  6. سرسوهان مانیکور استوانه دور گیر
  7. سرسوهان مخروطی الماسه
  8. سرسوهان کاغذی نرم
  9. سوهان دستی
  10. پرایمر
  11. لیکویید نیمه چرب
  12. پودر کاشت ناخن
  13. تاپ شاین
  14. ضد قارچ
  15. روغن کوتیکول

متریال درجه یک

۵ مرحله آموزش کاشت ناخن با قالب

آموزش کاشت ناخن با قالب یا کاشت ناخن با قالب دوال شامل ۵ مرحله می باشد.

  1. زیر سازی
  2. انتخاب سایز مناسب قالب
  3. موادگذاری با استفاده از قالب
  4. سوهان کشی
  5. تاپ شاین

مرحله اول آموزش کاشت ناخن با قالب : زیر سازی

برای شروع مرحله زیرسازی، مانیکور خشک انجام میدهید. به این صورت که با استفاده از عقب زن پوست های اطراف ناخن را به عقب رانده و سپس کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید. برای برداشتن کوتیکول ها از سرسوهان مانیکور اشکی استفاده کنید و با استفاده از نیپر پوست هایی که به عقب رانده اید را جدا کنید.

پس از انجام مانیکور خشک نوبت به خراش دادن سطح ناخن با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم میرسد. برای این کار سرسوهان کاغذی نرم را به دسته سوهان برقی وصل کرده و روی سطح ناخن را بدون فشار و به نرمی خراش دهید.

دقت کنید که هدف از این کار صرفا ایجاد خراش روی سطح ناخن برای از بین بردن شکل صیقلی آن می باشد که باعث می شود سطح ناخن آمادگی چسبیدن مواد را پیدا کند. پس از آنکه سطح ناخن را خراش دادید سطح صدف کل ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید.

مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با قالب : انتخاب سایز مناسب قالب

برای انتخاب سایز مناسب قالب، دقت کنید قالبی که از میان سایز های مختلف انتخاب می کنید به هیچ عنوان نباید از صدف ناخن بزرگتر باشد. قالب باید تا جای ممکن هم سایز یا کمی کوچکتر از سایز صدف ناخن باشد.

اگر قالبی بزرگتر از صدف ناخن را انتخاب کنید پس از موادگذاری و گذاشتن مواد روی ناخن مواد از کناره های قالب بیرون میزند و روی پوست اطراف ناخن خشک می شود. این اتفاق مرحله دورگیری را برای شما بسیار سخت می کند و ممکن است دور ناخن مشتری را زخم کنید. به همین دلیل انتخاب سایز مناسب برای قالب بسیار حائز اهمیت می باشد.

مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با قالب : موادگذاری

مواد گذاری در آموزش کاشت ناخن با قالب شامل ۳ مرحله می باشد:

1) موادگذاری درون قالب

برای این کار بهتر است که از قلم وان بال استفاده کنید. باید دقت داشته باشید که موادگذاری درون قالب سریع انجام شود چرا که اگر مواد درون قالب خشک شود به ناخن نمی چسبد و کاشت شما بسیار بی کیفیت می شود. بنابراین برای اینکه زمان بیشتری داشته باشید دو نکته را باید رعایت کنید. نکته اول اینکه حتما از لیکوئیدهای نیم چرب که دیرتر خشک می شوند استفاده کنید و نکته دوم اینکه سعی کنید با برداشتن لیکوئید بیشتر، موادتان را شل تر یا اصطلاحا خیس تر بردارید. پس از قرار دادن مواد درون قالب با استفاده از قلم، ضربه های آرامی را روی مواد بزنید تا هم مواد درون قالب پخش شود و هم حباب هوایی زیر مواد و یا درون مواد باقی نماند.

پس از موادگذاری درون قالب باید روی ناخن پرایمر زده شود. از آنجایی که پرایمر فقط حدود بیست ثانیه خاصیت چسبندگی را حفظ می کند سعی کنید زمانی ناخن را به آن آغشته کنید که موادگذاری درون قالب تکمیل شده باشد.

2) قرار دادن قالب روی ناخن

در این مرحله قالب را به صورت عمود به ریشه ناخن قرار داده و آن را روی ناخن بخوابانید. با کمی فشار دادن قالب روی ناخن و استفاده همزمان از قلم برای برداشتن بیرون زدگی های مواد از دور قالب، مواد را به ناخن بچسبانید. پس از آنکه قالب را یک تا دو دقیقه روی ناخن نگه داشتید، مواد به اندازه ای که شما دستتان از روی قالب بردارید سفت شده است.

3) برداشتن قالب

در این مرحله صبر کنید تا مواد کاملا خشک شود و حدودا پس از سه تا چهار دقیقه که از برداشتن دست از روی قالب گذشت، قالب به راحتی از روی مواد جدا می شود. برای این کار لبه های قالب را با دو انگشت گرفته و با تکان های کوچک قالب به راحتی از روی ناخن جدا می شود و شما می توانید سطح صیقلی ناخن کاشته شده را مشاهده کنید.

مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با قالب : سوهان کشی

از آنجایی که در کاشت ناخن قالبی سطح رویی ناخن، خود به خود بسیار صاف و صیقلی می باشد، مرحله سوهان کشی با سایر کاشت ها کاملا متفاوت است. مراحل سوهان کشی در آموزش کاشت ناخن با قالب شامل ۳ مرحله می باشد:

1) سوهان کشی دورگیری

این مرحله صرفا برای از بین بردن ناهمواری های احتمالی در اثر بیرون زدن مواد از دور قالب انجام می شود و برای این کار از سرسوهان مانیکور استوانه ای دورگیر استفاده کنید.

2) سوهان کشی زیر ناخن

پس از آنکه مواد کاشت روی ناخن قرار گرفت، سطح رویی آن صاف و صیقلی می باشد. اما سطح زیرین مواد این خاصیت را نداشته و دارای ناهمواری های احتمالی زیادی می باشد و ناخن کاشته شده را ضخیم می کند. برای رساندن ضخامت ناخن به ضخامت مورد نظر با استفاده از سرسوهان مخروطی الماسه سطح زیر ناخن را هموار و نازک کنید.

3) فرم دهی

با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را درست کرده و سپس روی سطح ناخن را کمی با همین سوهان خراش دهید تا آماده برای زدن تاپ شاین شود.

مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن با قالب : تاپ شاین

این مرحله ، مرحله آخر از آموزش کاشت ناخن با قالب می باشد. در این مرحله یک لایه نازک تاپ شاین روی سطح ناخن زده و ناخن را به مدت ۶۰ ثانیه درون دستگاه UV قرار می دهید تا خشک شود.

پس از خشک شدن تاپ شاین روی سطح ناخن، دور و روی ناخن را به روغن کوتیکول آغشته کرده و با انگشت آن را روی ناخن مالش می دهید تا روغن به تمامی خلل و فرج اطراف ناخن هم نفوذ کند.

آموزش کاشت ناخن با پودر

2) کاشت ناخن با پودر

کاشت ناخن پودری نوع دیگری از کاشت ناخن می باشد. در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از زیر ناخن با چسب ناخن چسبانده میشود و تا اندازه دلخواه کوتاه می شود. روی ناخن مواد ضد قارچ را میزنند.

بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار میکند و بعد از آن سوهان برقی استفاده میشود. کاشت ناخن پودری بسیار زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت و نیم زمان می برد و هر انگشت به صورت مجزا نیاز به سوهان کشی برقی دارد. این کاشت به افرادی که وقت و حوصله کافی ندارند توصیه نمیشود. اما بهترین نوع کاشت همین نوع کاشت ناخن پودری می باشد. که در ادامه به آموزش صفر تا صد کاشت ناخن با پودر میپردازیم.

انواع پودر در کاشت ناخن

در آموزش کاشت ناخن با پودر از پودر اکریلیک استفاده می شود که از نظر کاربرد انواع مختلفی دارد:

پودر کلیر یا کریستالی

پودر کلیر یا کریستالی در حالت خشک، پودری سفید رنگ است اما پس از ترکیب شدن با لیکویید (و پس از پولیش شدن) کاملا شیشه ای و بی رنگ می شود. این پودر به هیچ وجه قابلیت پوشانندگی و کاور کردن ندارد و هیچ رنگی نیز ندارد، و سطح زیرین را با تمام جزئیات نشان می دهد.

این نوع پودر اغلب برای پوشاندن کاشت هایی استفاده می گردد که مایل باشید جزئیات نمایش داده شوند و تغییر رنگ نیز نداشته باشند، اما سطح ناخن صاف و صیقلی باشد. مثلا در لایه آخر در کاشت گریم که وظیفه یکدست کردن سطح و ایجاد قوس را دارد استفاده می شود.

پودرهای صورتی یا پینک

اغلب این پودر ها در حالت خشک به رنگ صورتی ملایم هستند، اما پس از ترکیب شدن با لیکویید و پولیش شدن شفاف می شوند و زمینه ملایمی از رنگ صورتی خواهند داشت. خاصیت پوشانندگی و کاور کردن ندارند و سطح زیرین را با جزییات نشان می دهند و تنها با داشتن زمینه ملایمی از رنگ صورتی، حالتی طبیعی و شفاف به کاشت ناخن می دهند.

این پودرها معمولا برای کاشت های ساده استفاده می شوند تا نمای طبیعی ناخن حفظ گردد. پودر های صورتی از نظر تفاوت تناژ رنگی به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و با توجه به میزان کم یا زیاد بودن تناژ صورتی، اسامی مختلفی را در هر برند به خود اختصاص می دهند از جمله :

  • Sheer pink
  • deep pink
  • french pink
  • absolute pink

پودر های کاور ( پوشاننده)

پودرهای کاور به ۳ دسته “هلویی” “صورتی” و “کرم” تقسیم می شوند. از نام این پودرها مشخص است که پس از ترکیب شدن با لیکویید و حتی پس از پولیش شدن کاملا حالت غیر شفاف و پوشاننده دارند و اجازه نمی دهند چیزی از سطح زیرین آنها دیده شود. زمانی که لازم است تا سطح زیرین کاملا پوشاننده شود و غیر قابل دید باشد از پودر های کاور یا پوشاننده استفاده می گردد.

پودرهای رنگی

این پودرها از نظر ماهیت، کاملا مشابه پودرهای اکریلیک  هستند و در تمامی تناژهای رنگی وجود دارند و اغلب در تزیین و طراحی استفاده می شوند.

لوازم مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با پودر

برای کاشت ناخن با پودر وسایل زیر مورد نیاز میباشد:

  1. پودر کاشت صورتی (pink) یا شفاف (clear)
  2. جا پودری یا گوده
  3. لیکوئید
  4. پمپ لیکوئید
  5. پرایمر ( چسب بین ناخن و مواد)
  6. لاک مانیکور
  7. ضد قارچ (برای جلوگیری از عفونت های قارچی)
  8. قلم پودر ( قلم تخت شماره ۶ یا ۸ )
  9. روغن (جهت سهولت در کار پولیش)
  10. تیپ (پایه کوتاه – پایه بلند – فرنچ – طرحدار)
  11. چسب ( جهت چشباندن تیپ)
  12. پوشر یا عقب زن
  13. نیپر یا گوشت گیر
  14. کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو  جهت کوتاه کردن تیپ
  15. ناخن گیر
  16. بافر
  17. برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده

متریال درجه یک

فرمر چیست؟

قبل از توضیحات و آموزش کاشت ناخن با پودر لازم است تا بدانید فرمر چیست؟ فرمر وسیله اى است که در ۲ نوع کاغذى و فلزى موجود می باشد و در انواع کاشت پودر و ژل استفاده می گردد و دیگر نیازى به تیپ ندارد؛ این ابزار برای تمام انگشتان قابل استفاده است، همچنین می توان براى ناخن هاى شکسته نیز استفاده شود چون انعطاف پذیر است. زیبایی فرمر در ظرافتى است که نسبت به کاشت با تیپ دارد.

مراحل آموزش کاشت ناخن با پودر

کاشت ناخن با پودر به تنهایی زیرشاخه های زیادی دارد از جمله:

  • کاشت ناخن با پودر کلیر
  • کاشت ناخن هلویی
  • کاشت های گریم
  • کاشت بیبی بومر
  • کاشت ماربل
  • کاشت فرنچ

نکته مهم این است که اصول همه این موارد یک چیز است و آن کاشت مادر است. در حقیقت اگر شما در این کاشت که اساس همه کاشت های با پودر میباشد مهارت کافی داشته باشید انجام دادن بقیه کاشت ها حتی کاشت های با ژل، برای شما کار آسانی خواهد بود.

۵ مرحله آموزش کاشت ناخن با پودر

مرحله اول آموزش کاشت ناخن با پودر : زیرسازی

برای داشتن کاشتی مناسب زیرسازی صحیح بسیار مهم است. زیرسازی یعنی آماده کردن صدف ناخن برای موادگذاری. اولین قدم برای زیرسازی، مانیکور خشک است. مانیکور خشک یا همان مانیکور روسی به معنای استفاده از عقب زن، سرسوهان های مانیکور و نیپر برای عقب زدن پوست های روی ناخن و برداشتن کوتیکول های موجود دور ناخن می باشد.

دقت داشته باشید که بایستی عقب زن را با حالت شیب دار بگیرید و اصلا روی صدف ناخن فشار نیاورید. بنابراین فشار فقط به پوست ها وارد می شود به این صورت که از یک گوشه ناخن شروع می کنید و آرام آرام پوست ها را عقب می زنید. در ویدئوی زیر به شما روش صحیح عقب زدن پوست را آموزش می دهیم.

مرحله بعد برداشتن کوتیکول ها از روی سطح صدف ناخن می باشد که اول با استفاده از سوهان برقی این کار انجام می شود. بدین منظور از سرسوهان های شنی یا سرسوهان های مانیکور استفاده می کنید که در ویدئوی زیر از سرسوهان شنی استفاده شده است. توجه داشته باشید که وقتی مهارت شما در مانیکور به قدر کافی برسد می توانید مرحله استفاده از عقب زن را حذف کنید و با همین سرسوهان مانیکور بخش مرزی پوست را از سطح ناخن جدا کنید.

مرحله اخر در مانیکور خشک استفاده از نیپر و بریدن پوست هایی است که در طول مانیکور از سطح ناخن جدا شده اند. این پوست ها را با استفاده از نیپر و به آرامی برش می زنید. طریقه استفاده از نیپر در ویدئوی زیر به شما نشان داده شده است.

اکنون مانیکور خشک تمام شد.

حال در ادامه مرحله زیرسازی به خراش دادن سطح ناخن می رسید. در همین ابتدا گوشزد می کنیم که منظور از خراش دادن سطح ناخن، نازک کردن صدف ناخن نیست! در حقیقت هدف از این کار صرفا ایجاد خراش هایی سطحی است که در چسبندگی و درگیری بیشتر مواد با سطح ناخن به ما کمک کند و هدف بعدی هم پاکسازی سطح ناخن از هر گونه چربی می باشد. خراش دادن سطح ناخن را در ویدئو به صورت کامل می توانید مشاهده کنید.

حال نوبت به ضد قارچ می رسد. این مرحله کاملا اجباری است و از آنجایی که ملتهب و حتی زخم شدن پوست های نازک مشتری در طول مانیکور اتفاقی غیرعادی نیست، این مرحله بسیار مهم است و حتما توجه داشته باشید که ضد قارچ را بر روی تمام صدف ناخن بمالید. بعضی از ناخن کارها فقط قسمت ریشه ناخن و جاهایی که نزدیک به پوست است را ضدقارچ می زنند ولی شما برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از عوارض کاشت ناخن، کل صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. دقت کنید که یکی از دوست نداشتنی ترین عوارض کاشت ناخن همین قارچ ناخن می باشد و استفاده از ضدقارچ یعنی همین کار ساده، از این اتفاق تلخ جلوگیری می کند.

مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با پودر : تیپ گذاری

پس از انجام مانیکور خشک، خراش روی ناخن و آغشته کردن به ضد قارچ، نوبت به تیپ گذاری می رسد. برای تیپ گذاری ابتدا بایستی سایز مناسب تیپ را انتخاب کنید. دقت کنید تیپ نباید از ناخن شما بزرگتر و نباید از آن کوچکتر باشد. اگر تیپی که دقیقا سایز ناخن باشد پیدا نکردید می توانید تیپی که فقط کمی بزرگتر از ناخن باشد را انتخاب کنید و اطراف آن را با سوهان دستی جمع کنید.

تیپ انتخاب شده بایستی به سطح ناخن چسبانده شود و برای این کار چسب را به قسمت نازک تر تیپ می زنید. در حقیقت قسمت نازکتر تیپ همان قسمتی است که باید روی ناخن بنشیند. پس از آن تیپ را عمود به صدف ناخن قرار داده و به شکلی که در ویدئوی زیر می بینید روی ناخن می خوابانید. در این صورت زیر تیپ شما هواگرفتگی به وجود نمی آید، راحت تر به سطح ناخن می چسبد و کار شما دچار دیگر عوارض ناخن نمی گردد.

نکته مهم لطفا توجه کنید…

تیپ را به هیچ عنوان روی ناخن فشار ندهید و فقط آن را تا وقتی که چسب خودش را می گیرد نگه دارید و سپس، آن را رها کنید. زمان مورد نیاز برای گرفتن چسب به نوع چسب بستگی دارد که حدود ۲۰ ثانیه تا دو دقیقه ممکن است متغیر باشد. همانطور که در ویدئوی زیر مشاهده خواهید کرد، بعد از چسباندن تیپ، متناسب با قدی که مد نظر مشتری است می توانید قد تیپ را با کاتر کوتاه کنید.

به یاد داشته باشید که همیشه به اندازه یک تا دو میلیمتر از تیپ را کمتر ببرید تا جا برای فرم دهی با سوهان دستی داشته باشید. در حقیقت در زمان فرم دهی با سوهان دستی مقداری از تیپ به صورت ناخواسته کوتاه تر می شود. همچنین در نظر داشته باشید که اگر مشتری شما قصد کاشت ناخن نوک تیز و یا گلدانی داشته باشد به همان تناسب بایستی قد تیپ را به اندازه کوتاه کنید تا در مرحله فرم دهی، قد ناخن از آنچه مد نظر مشتری است کوتاه تر نشود.

پس از چسباندن تیپ، بایستی خط تیپ را طبق ویدئوی زیر از بین ببرید. به حرکت سوهان کاغذی روی ناخن و روی قسمت خط تیپ دقت کنید و در نظر داشته باشید وقتی که خط تیپ را از بین می برید هم زمان سطح تیپ را نیز خراش دهید.

بیشتر بخوانید!  تفاوت بین سوهان برقی ناخن خانگی و حرفه ای

مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با پودر : موادگذاری

حال نوبت به مرحله موادگذاری ناخن میرسد. معمولا بعد از چسباندن تیپ، دوباره روی سطح ناخن را ضد قارچ می زنید و پس از آن نوبت به پرایمر می رسد. در حقیقت پرایمر شبیه به چسب عمل می کند و باعث می شود که مواد راحت تر روی ناخن بنشیند. در عین حال در صورتی که پرایمر را فراموش کنید این امکان وجود دارد که مواد روی ناخن دچار هواگرفتگی شده و یا اینکه به صورت کامل از روی ناخن بلند شود.

مواد کاشت ناخن از پودر و لیکویید (مونومر اکریلیک) تشکیل می شود.

پودر های کاشت ناخن در رنگ های مختلف در بازار عرضه می شود که محبوب ترین آنها پودر کلیر و پودر هلویی می باشد که در حال حاضر کاشت ناخن هلویی از محبوبیت بیشتری برخوردار است. در مواد گذاری می توانیم از دو نوع قلم استفاده کنیم. یکی از آن ها قلم وان بال و دیگری قلم تخت می باشد. تفاوت استفاده از این دو نوع قلم در نوع موادگذاری روی ناخن می باشد.

اگر قلم تخت باشد مواد گذاری از سر ناخن شروع می شود و در صورت استفاده از قلم وان بال، موادگذاری از نزدیک به ریشه ناخن شروع می شود. ما به شما قلم وان بال را توصیه می کنیم و در ویدئوی زیر طرز صحیح مواد گذاری در کاشت ناخن هلویی با استفاده از این قلم به شما آموزش داده می شود.

در این مرحله شما یاد می گیرید که چگونه مواد را نه آنقدر نازک بگذارید که در مرحله سوهان کشی کل مواد تراشیده شود و نه آنقدر ضخیم که مجبور به سوهان کشی طولانی شوید و ناخن مشتری دچار پله شود. بعلاوه اینکه موادگذاری نازک و یا ضخیم هر دو باعث هواگیری در مرحله سوهان کشی شده و در نتیجه کاشت نامرغوبی را به دنبال خواهند داشت.

در مرحله موادگذاری باید به ۲ نکته بسیار مهم توجه کنید:

  1. پیاده سازی قوص صحیح صدف ناخن
  2. ضخامت صحیح مواد در سطح صدف ناخن

مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با پودر : سوهان کشی

بعد از مواد گذاری نوبت به سوهان کشی می رسد. سوهان کشی شامل ۵ مرحله می باشد.

  1. مرحله اول سوهان کشی استفاده از سر سوهان مخروطی الماسه یا استوانه ای سرگرد الماسه است و با استفاده از این سر سوهان، ناهمواری های سطح ناخن را از بین می برید. در ویدئوی زیر مرحله اول سوهان کشی به شما آموزش داده می شود.
  2. در مرحله بعدی با استفاده از سرسوهان دورگیر، دورگیری ناخن را انجام میدهید. برای درک بهتر این مرحله ویدئو را مشاهده کنید.
  3. توصیه ما به شما این است که برای دورگیری بعد از کاشت از سرسوهان استوانه ای مانیکور استفاده کنید؛ چرا که این سرسوهان نرم است و در نهایت به دور ناخن، شکل زیبایی می بخشد. بعد از اینکه دورگیری را انجام دادید به سراغ سرسوهان استوانه ای الماسه می روید. این سرسوهان در حقیقت شکل نهایی سطح ناخن را ایجاد می کند پس دقت کنید که جای رد سرسوهان دورگیر را هم از بین ببرید.
  4. پس از تشکیل شکل نهایی ناخن، نوبت به فرم دهی ناخن می رسد. اگر به خاطر داشته باشید شما یک بار در مرحله تیپ گذاری فرم دهی ناخن را انجام دادید.
  5. اکنون زمان آن فرا رسیده که فرمی که ممکن است طی موادگذاری به هم ریخته باشد را با سوهان دستی به ناخن برگردانید.

آخرین مرحله : از بین بردن ناهمواری های احتمالی

مرحله آخر استفاده از سرسوهان کاغذی برای از بین بردن رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی و همچنین ناهمواری های احتمالی سطح ناخن می باشد و این ناخن اکنون آماده است.

حال اگر مشتری قصد زدن لاک معمولی داشته باشد با بافر سطح ناخن را صاف تر می کنید و لاک مد نظر مشتری را برای او می زنید و اگر لاک ژلیش دوست داشته باشد پس از سوهان کشی کاغذی یا موکتی لاک ژل را روی ناخن می زنید و دست را داخل دستگاه یو وی قرار می دهید. در ویدئوی زیر طرز صحیح استفاده از بافر را مشاهده میکنید.

آموزش کاشت ناخن با ژل

3) کاشت ناخن با ژل

کاشت ژل تفاوت چندانی با پودر ندارد و تنها تفاوت آن مواد مصرفی در آن است. مواد ژل به صورت آماده خریداری میشود و بعد از مواد ضد قارچ روی ناخن می گذارند و ناخن را در دستگاه یووی قرار میدهند تا خشک شود.

انواع ژل ها

انواع مختلف ژل در بازار موجود است که می توان به لمینیت، پلی ژل ها و ژل های بیلدر (در دو نوع هارد ژل و سافت ژل) اشاره کرد. همانطور که در آموزش کاشت ناخن با پودر اشاره شد، ژل ها نیز همانند پودرها رنگ های مختلفی دارند که میتوان به رنگ نود، هلویی، صورتی، کلیر و سفید گچی اشاره کرد. تنوع رنگی ژل تا حدی زیاد است که در بازار حتی ژل ها با رنگ های مختلف نیز یافت می شوند.

انواع کاشت ناخن با ژل

برای فراگیری آموزش کاشت ناخن با ژل لازم است تا با انواع آن آشنا شوید:

  • کاشت ناخن با پلی ژل (کاشت ناخن تیوپی)
  • کاشت ناخن با ژل کاسه ای (کاشت ناخن با ژل بیلدر)
  • لمینت ناخن

کاشت ناخن با پلی ژل (کاشت ناخن تیوپی)

پلی ژل نوعی از ژل است که به صورت تیوپی و در رنگ های مختلف(کریستالی-هلویی-نود-سفید-صورتی و…)در بازار یافت می شود. در کاشت ناخن با پلی ژل یا کاشت ناخن تیوپی بیشتر از قالب کاشت ناخن استفاده می شود، اما با استفاده از فرمر و تیپ هم می توان این کاشت ناخن را انجام داد.

کاشت ناخن با ژل کاسه ای (کاشت ناخن با ژل بیلدر)

مراحل کاشت ناخن با ژل کاسه ای یا ژل بیلدر مانند مراحل کاشت ناخن با پلی ژل می باشد. تنها تفاوت در مراحل مواد گذاری می باشد. ژل کاسه ای حالت شل تر و کشسانی تری از پلی ژل دارد که این امر باعث می شود مواد گذاری متفاوت و سخت تر باشد. در این کاشت برای بلند کردن قد ناخن می توان از تیپ های جدید که تیپ های فیبری نامیده می شود استفاده کرد. حرکات قلم در مواد گذاری این نوع کاشت ناخن بسیار مهم می باشد.

لمینت ناخن

یکی از روش های راحت جهت زیبایی ناخن ها، لمینت کردن است. کاور کردن یا لمینت ناخن راه حل مناسبی برای زیبا شدن و استحکام ناخن ها می باشد.

افرادی اگر از فرم ناخن خود راضی هستند و فقط با شکستن آن مشکل دارند می توانند با استفاده از این روش ناخن هایی بلند و مستحکم داشته باشند. فرق اصلی که لمینت با ژلیش دارد اول در استحکام بیشتر ناخن در لمینت است و دوم اینکه در ترمیم نیازی به پاک کردن کل مواد از روی ناخن نیست.

ابزارهای مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با ژل

ابزار مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با ژل با توجه به نوع کاشت متنوع است اما ابزارهای اصلی در تمامی کاشت های با ژل عبارتند از:

  • ژل
  • قلم کار با ژل
  • بیس کات
  • تاپ شاین
  • کلینزر
  • پد کلینزر
  • دستگاه یو وی

متریال درجه یک

۷ مرحله آموزش کاشت ناخن با ژل

اصولا کاشت ناخن با ژل را میتوان با استفاده از تیپ، فرمر و یا فیبر ها انجام داد که در این مطلب مراحل آموزش کاشت ناخن با ژل را با بهره گیری از فرمر به شما آموزش می دهیم.

مرحله اول آموزش کاشت ناخن با ژل : مانیکور خشک و زیرسازی

تقریبا در تمامی کارهای اساسی مربوط به کاشت ناخن این مرحله مشترک است. در حقیقت قبل از هر گونه کاشت و یا ترمیم ناخن بایستی مانیکور خشک و زیرسازی انجام گیرد.

برای این کار با استفاده از عقب زن پوست ها را عقب می زنید و سپس با سرسوهان اشکی مانیکور، کوتیکول های موجود را از سطح ناخن جدا می کنید. برای زیرسازی نیز با سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش می دهید. به خاطر داشته باشید هدف خراش دادن سطح ناخن است و به هیچ عنوان قصد آسیب به کراتین ناخن را ندارید. توجه کنید که اگر در مرحله خراش دادن سطح ناخن، ناخن نازک شود و یا به کراتین آن آسیب برسانید امکان نچسبیدن مواد کاشت روی ناخن وجود داشته و به هرحال سطح ناخن دچار عوارض نامطلوبی می گردد. در ویدئو این مرحله آموزش داده شده است.

مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با ژل : بیس کات و نصب فرمر

بعد از اتمام مانیکور خشک و زیرسازی صحیح، نوبت به استفاده از ضدقارچ و نصب فرمر می رسد. پس از نصب فرمر به صورتی که در ویدئوی زیر مشاهده خواهید کرد، بایستی بیس کات را روی سطح ناخن بزنید و پس از آن ناخن را در دستگاه یو وی قرار دهید. دقت کنید که بیس کات را پیش از نصب فرمر نیز می توانید بزنید.

مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با ژل : صدف سازی ناخن

در این مرحله، با استفاده از لایه نازکی از ژل مورد استفاده، برای ناخن یک صدف ساخته، قد و مدل ناخن را بر اساس نظر مشتری درست می کنید. همانطور که مشخص است گلدونی، گرد یا تیز بودن ناخن و همینطور اندازه ناخن در این مرحله توسط مشتری معین می شود. بعد از این مرحله دست را داخل دستگاه یو وی قرار داده و حدودا ۶۰ ثانیه تا خشک شدن ژل صبر می کنید. در ویدئو مرحله صدف سازی ناخن به صورت عملی آموزش داده می شود.

مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با ژل : موادگذاری

پس از آنکه دست از داخل دستگاه یو وی خارج شد و صدف ساخته شده سفت شد، نوبت به موادگذاری می رسد. دقت کنید که در این مرحله شما می توانید فرمر را از ناخن جدا کنید و در عین حال هم اجباری برای اینکار وجود ندارد. در حقیقت فرمر به شما کمک می کند که اندازه تمامی ناخن ها را یک دست و منظم اجرا کنید. پس از آن در این مرحله مقدار بیشتری از ژل را برداشته و روی ناخن می گذاریم.

محلی که این بار ژل قرار می گیرد، نزدیک به ریشه ناخن می باشد و پس از آن با قلم، آرام آرام شروع به عقب زدن ژل می کنید. پس از این کار نیز با حرکت های نرم ژل را با استفاده از قلم روی تمام سطح ناخن می کشید. به خاطر داشته باشید که به هیچ وجه نباید زیر ژل حباب های هوا ایجاد شود و در صورت مشاهده حباب حتما با استفاده از قلم آن را از میان بردارید.

در این مرحله در صورتی که ژل، زیادی چسبناک باشد می توانید از کلینزر و پد کلینزر استفاده کنید.

همانطور که در ویدئوی این بخش نیز ملاحظه می کنید، مقداری کلینزر روی پد می ریزید و با گذاشتن قلم روی آن، قلم کلینزر را به خودش جذب کرده و با اشباع شدن قلم، دیگر ژل مورد استفاده به داخل قلم هدایت نمی شود و در نتیجه شما راحت تر می توانید با ژل مورد نظرتان کار کنید. حتی در زمان هایی که ژل دارای چسبتدگی زیادی می باشد می توانید کلینزر را به صورت مستقیم به قلم اسپری کنید.

راه دیگر برای آسان کردن کار با ژل نیز استفاده از پمپ کلینزر است که این کار تا حد زیادی به استفاده از لیکویید در کاشت ناخن با پودر شباهت دارد. پس از قرار دادن ژل روی صدف ساخته شده، شروع به صاف کردن مواد روی سطح ناخن می کنید. توجه کنید که هر چقدر که در این مرحله ژل را منظم تر و تمیزتر روی ناخن گذاشته و آن را صاف تر کنید در مراحل پایانی به سوهان کشی کمتری نیاز خواهید داشت. پس از این مرحله نیز دست را به مدت ۶۰تا ۹۰ ثانیه داخل دستگاه یو وی قرار دهید تا ژل لایه دوم نیز خشک شود.

مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن با ژل : سوهان کشی اولیه

بعد از آنکه ژل خشک شد و دست را از دستگاه یو وی خارج کردید اگر تا این مرحله فرمر را از ناخن جدا نکرده اید هم اکنون وقت جدا کردن آن فرار رسیده است. پس از جدا کردن فرمر با استفاده از پد آغشته به کلینزر، چسبناکی سطح ناخن را از میان می برید.

حال نوبت به سوهان کشی رسیده است. اول ژل های اضافی اطراف ناخن را با استفاده از سوهان دستی می گیرید و سپس با استفاده از سرسوهان الماسه، ناهمواری های سطح ناخن را از بین می برید. در ویدئو این مرحله آموزش داده شده است.

مرحله ششم آموزش کاشت ناخن با ژل : دورگیری

مرحله بعدی دورگیری است …. اگر تا حد امکان به درستی ژل را روی ناخن گذاشته باشید این مرحله خیلی ضروری نیست و به آن کمتر نیاز پیدا خواهید کرد. اما به هر حال بعضی مواقع ژل به اطراف ناخن و روی پوست شره می کند. شما بایستی حتما آن را از روی پوست جدا کنید چرا که اولین عامل هوا گرفتن کاشت با ژل همین امر می باشد و شما با این کار از بلند شدن زود هنگام ناخن جلوگیری می کنید. بنابراین سعی کنید قبل از قرار دادن دست در دستگاه یو وی و خشک شدن ژل در صورت مشاهده ژل روی پوست آن را تمیز کنید.

مرحله هفتم آموزش کاشت ناخن با ژل : سوهان کشی نهایی و اتمام کار

در حقیقت بعد از دورگیری کار شما آماده است و وقت آن فرار رسیده که با یک سوهان دستی، فرم دهی لازم را انجام دهید و در صورت مشاهده ناهمواری در سطح ناخن می توانید با همان سوهان دستی یا سر سوهان کاغذی سطح ناخن را صاف کنید و پس از آن برای ایجاد سطح صاف و صیقلی نهایی ناخن، بافر را به گونه ای که در ویدئو مشاهده می کنید روی سطح ناخن بکشید.

بعد از آن با زدن یک لایه نازک تاپ شاین کار ناخن به اتمام رسیده است. پس از اتمام کار ناخن، روغن کوتیکول را دور ناخن مشتری می مالید. دقت کنید که در کاشت ناخن با ژل، صحیح تر آن است که تمام مراحل فوق را برای هر ناخن به صورت مجزا انجام دهید و از سری کاری بپرهیزید.

به عنوان مثال با توجه به سطح چسبنده بیس کات، برای جلوگیری از جذب هر گونه آلودگی و یا پرز و گرد، بایستی هر چه سریعتر ناخن مربوطه داخل دستگاه یو وی قرار بگیرد. البته با توجه به آنکه سرعت مناسب، یکی از مهمترین ویژگی های یک ناخن کار حرفه ای به حساب می آید، در مرحله سوهان کشی می توان ناخن های هر دو دست را با هم سوهان کشی کرد و مقدار قابل توجهی از زمان را ذخیره کرد.

قیمت کاشت ناخن با ژل

هزینه و قیمت کاشت ناخن با ژل با توجه به تکنیکی که انجام می گیرد، تکنسینی که این کار را انجام می دهد و مکانی که شما این کار را انجام می دهید، متفاوت است. اما رنج قیمتی کاشت با ژل بین ۲۵۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان می باشد و هزینه لمینیت ناخن از ۸۰ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان می باشد. یکی از نکات قابل توجه این است که اگر کاشت با با فیبر و یا سیلک انجام گیرد به مراتب هزینه بیشتری نسبت به کاشت با فرمر و تیپ دارد.

مزایا و معایب کاشت ناخن با ژل

در فراگیری آموزش کاشت ناخن با ژل باید از مزایا و معایب آن نیز آگاه باشید.

مزایای کاشت ناخن با ژل

  1. همانطور که ذکر شد مواد مورد استفاده در این روش برخلاف کاشت ناخن پودری معمولا بدون بو هستند.
  2. مواد کاشت ناخن ژل معمولا غیر سمی هستند.
  3. ناخن کاشته شده با روش ژلی معمولا ظریف‌‌ تر و طبیعی‌ تر از ناخن کاشته شده به روش پودری است و به همین دلیل ظاهر طبیعی‌ تر و واقعی‌ تری را بر روی ناخن ایجاد می‌ کند.
  4. این روش معمولا سریع تر انجام شده و روش کار با آن نسبت به کاشت ناخن پودری راحت‌ تر و ساده‌ تر است.
  5. کاشت ناخن با ژل ماندگاری بیشتری داشته و معمولا به ترمیم کمتری نیاز دارند.
  6. از این روش می‌ توان به عنوان کاور ناخن نیز استفاده کرد.

معایب کاشت ناخن با ژل

  1. کاشت ناخن ژل معمولا گران‌ تر از سایر روش‌های کاشت است.
  2. معمولا سالن‌ های کمی این روش از کاشت ناخن را به مشتریان ارائه می‌ دهند. به طور کلی می‌ توان گفت ۷۰ تا ۸۰ درصد سالن‌ های مخصوص ناخن از روش پودری برای کاشت ناخن استفاده می‌ کنند و تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد از آن‌ ها کاشت ژل دارند.
  3. دستگاه مخصوص این روش از کاشت ناخن ( UV dryer ) معمولا دارای اشعه ماورا بنفش بوده و برای پوست بسیار مضر است.
  4. همانطور که گفته شد کاشت ناخن با ژل ظاهری ظریف و طبیعی دارد. اگر به هردلیلی نیاز به برداشتن کاشت ناخن داشته باشید حذف این ژل از روی ناخن کاری وقت گیر و سختی خواهد بود و ممکن است این فرآیند باعث ضعیف شدن ناخن نیز شود.
  5. برای برداشتن کاشت ناخن با ژل حتما باید به سالن‌ های مخصوص مراجعه شود و این کار توسط تکنسین ناخن انجام شود و به هیچ عنوان نباید این کار را در خانه انجام داد.

آموزش کاشت ناخن با فرمر

4) کاشت ناخن با فرمر

فرمر چیست؟ وسیله ای است با جنس کاغذی که بر روی ناخن شما نصب می شود و به ناخن کار اجازه میدهد مواد را بر روی آن قرار داده و به ناخن شما طرح و شکل جدیدی بدهد. بر روی فرمر ها ابعاد ئ اندازه های متفاوتی نیز مشخص شده است که باعث میشود تا ناخن کار با توجه به سلیقه شما اندازه ناخن هایتان را به راحتی تعیین کند. در این روش هم از ژل های زیبا و هم از پودر های رنگی مختلف می توان استفاده کرد.

در کاشت ناخن برای بلند کردن قد ناخن می توان از چند روش استفاده کرد که استفاده از فرمر یکی از این روش ها می باشد. فرمرها به ۲ شکل در بازار عرضه می شوند:

  1. فرمر چند بار مصرف
  2. فرمر یکبار مصرف

1) فرمر چند بار مصرف

همانطور که از اسم آن پیداست از این فرمر می توان چند بار استفاده کرد. جنس این فرمر ترکیبی از فلز و طلق است، به همین دلیل به عنوان فرمر فلزی نیز شناخته می شود. این فرمر به کمک فلز نرم و قابل انعطافی که دارد بر روی ناخن نصب می شود و با کمک قسمت طلقی می توانید قد ناخن را بلند کنید.

2) فرمر یکبار مصرف

این فرمر در دو جنس کاغذی و طلقی و به صورت رولی در بازار موجود است و به خاطر چسبندگی قسمت پایینی، به راحتی بر روی ناخن نصب می شود. فرمر کاغذی و طلقی به خاطر جنسی که دارد و نحوه نصب بر روی ناخن فقط یکبار قابل استفاده است. در حالت کلی کار با فرمرهای یکبار مصرف راحت تر است و کارایی بیشتری دارند و می توان گفت استفاده از فرمر های فلزی منسوخ شده است.

فرمر پروانه ای چیست؟

همانطور که در بالا ذکر شد فرمرها معمولا از جنس کاغذ هستند. حال این فرمرهای کاغذی به شکل های مختلفی در بازار موجود هستند از قبیل:

  • فرمر پروانه ای
  • فرمر ذوزنقه ای
  • فرمر مستطیلی

فرمرهای پروانه ای نسبت به فرمرهای دیگر جدیدتر به حساب می آیند و در ساخت آن ها برای راحتی ناخن کاران چند مزیت اعمال شده است. مثلا استفاده از فرمر پروانه ای بخاطر سادگی در بسته شدن، بسیار راحت تر است و همچنین می توانید با استفاده از آنها قدهای بلندتری برای ناخن مشتریانتان درست کنید.

متریال درجه یک

چرا کاشت ناخن با فرمر؟

در آموزش کاشت ناخن با فرمر می آموزید که در برخی موارد کاشت ناخن با فرمر بنا به درخواست مشتری انجام می شود، اما اگر شما به عنوان ناخنکار شناخت درستی از ساختمان ناخن داشته باشید متوجه می شوید که برای چه ناخنی بهترین گزینه، کاشت ناخن با فرمر است. عوامل دیگری نیز در انتخاب شما برای استفاده از فرمر تاثیرگذار است. این عوامل به شرح زیر است:

– ناخن هایی با صدف کوتاه

برای کاشت ناخن بر روی ناخن هایی با صدف کوتاه استفاده از فرمر گزینه مناسبی می باشد. با نصب فرمر به راحتی می توانید صدف سازی کنید و قد ناخن را بدون استفاده از تیپ بلند کنید چرا که تیپ گذاری برای این ناخن ها سخت و در برخی موارد غیر ممکن است.

– ناخن های خمیده

در ناخن هایی که شکل خمیده دارند استفاده از فرمر نتیجه کار کاشت ناخن را بسیار زیبا می کند. به علت خمیدگی که در تیپ وجود دارد تیپ گذاری برای ناخن های با فرم خمیده باعث می شود کاشت ناخن شکل عقابی بگیرد.

بیشتر بخوانید!  آموزش لمینت ناخن حرفه ای + نکات مهم اجرایی

– ناخن های نازک و آسیب دیده

برای ناخن هایی که در کاشت های قبلی آسیب دیده اند و صدف ناخن به علت زیر سازی غلط و یا ریمو کردن غیر اصولی نازک شده اند کاشت ناخن با فرمر گزینه مناسب تری می باشد. در این دسته از ناخن ها با تیپ گذاری و در مرحله از بین بردن خط تیپ آسیب وارده به ناخن بیشتر می شود.

– ناخن شکسته

در ناخن هایی که گوشه شکسته دارند، با استفاده از فرمر در کاشت ناخن هم می توان گوشه شکسته را اصلاح کرد هم قد ناخن را بلند کرد.

– کاشت های شیشه ای

برای انجام کاشت های شیشه ای استفاده از فرمر ظاهر زیباتری نسبت به تیپ های شفاف به ناخن میدهد.

آموزش کاشت ناخن با فرمر

همانطور که گفته شد کاشت ناخن با فرمر به کاشت ناخنی گفته می شود که در آن برای بلند کردن قد ناخن از فرمر استفاده می شود. کاشت ناخن با فرمر بسیار راحت بوده و نسبت به کاشت ناخن با تیپ سریع تر انجام می شود. از فرمر در کاشت ناخن با پودر (اکرلیک) و کاشت ناخن با ژل می توان استفاده کرد.

ابزار و مواد لازم در آموزش کاشت ناخن با فرمر

  • سوهان برقی
  • عقب زن
  • نیپر
  • سرسوهان مانیکور اشکی
  • سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
  • سرسوهان الماسه استوانه سرگرد
  • سرسوهان الماسه استوانه
  • سرسوهان کاغذی نرم
  • سوهان دستی
  • فرمر کاغذی
  • قلم کاشت ناخن
  • پودر( رنگ دلخواه مشتری)
  • لیکویید نیم چرب
  • ضدقارچ
  • پرایمر

متریال درجه یک

مراحل کاشت ناخن با فرمر

کاشت ناخن با فرمر

آموزش کاشت ناخن با فرمر در ۵ مرحله انجام می شود که این مراحل به شرح زیر است:

  1. زیر سازی
  2. نصب فرمر
  3. موادگذاری
  4. سوهان کشی
  5. از بین بردن ناهمواری های احتمالی

مرحله اول آموزش کاشت ناخن با فرمر : زیرسازی

مرحله زیر سازی در تمامی کاشت های ناخن یکسان است. زیر سازی در ۲ مرحله انجام می شود:

1) مانیکور خشک:

قبل از انجام کاشت ناخن باید ناخن ها را مانیکور کنید و کوتیکول های روی ناخن را از بین ببرید. اگر روی صدف ناخن کوتیکولی باقی بماند کاشت ناخن دچار هواگرفتگی می شود. برای انجام کاشت ناخن اصولی، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  • با استفاده از عقب زن، کوتیکول ها را به سمت عقب برانید.
  • با استفاده از سوهان برقی و سرسوهان مانیکور اشکی، کوتیکول های روی صدف ناخن را از بین ببرید.
  • با استفاده از نیپر، پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید. هنگام استفاده از نیپر دقت کنید دست مشتری را زخم نکنید.

2) خراش دادن سطح ناخن:

مرحله آخر از زیرسازی، خراش دادن سطح ناخن است. برای این کار از سر سوهان کاغذی نرم استفاده کنید. نکته مهم در این مرحله این است که هدف فقط ایجاد خراش بر روی صدف ناخن است. بنابراین از فشار دادن سر سوهان بر روی ناخن و آسیب رساندن به کراتین ناخن بپرهیزید.

مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با فرمر : نصب فرمر

نصب فرمر بر روی ناخن برای انجام کاشت ناخن با فرمر در چند مرحله انجام می شود:

  • ابتدا فرمر را از رول جدا کنید.
  • فرمر را از کاغذ زیر جدا کنید.
  • فرمر اندازه استاندارد دارد به همین دلیل ممکن است برای برخی ناخن ها مجبور شوید سایز فرمر را با استفاده از قیچی درست کنید. برای اینکار ویدیو را با دقت مشاهده کنید.
  • لبه های فرمر را به هم بچسبانید و فرمر را زیر ناخن مشتری قرار دهید.
  • فرمر را به انگشت مشتری بچسبانید.

در هنگام چسباندن فرمر دقت کنید که فرمر به سمت بالا و یا پایین کج نشده باشد و وقتی از کنار به فرمر نگاه می کنید، با کناره ناخن در یک راستا باشد.

مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با فرمر : موادگذاری

موادگذاری در کاشت ناخن دارای مراحل و استاندارد هایی است که تقریبا در تمام کاشت ها مشترک است. با  توجه به مواد و ابزاری که در آن نوع از کاشت ناخن استفاده می شود، موادگذاری نکاتی دارد که باید رعایت شود. موادگذاری در کاشت ناخن با فرمر به ترتیبی است که در زیر گفته می شود:

  • برای جلوگیری از ایجاد قارچ ناخن سطح صدف تمامی ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید.
  • قبل از شروع مواد گذاری سطح صدف ناخ را به پرایمر آغشته کنید.
  • پرایمر کمک می کند که مواد بهتر به ناخن بچسبد و از هواگرفتن کاشت جلوگیری می کند.
  • موادگذاری را از محل تلاقی ناخن طبیعی مشتری و فرمر شروع کنید.
  • فرمر دارای خط هایی است که به کمک آنها می توانید مواد گذاری تمام ناخن ها را هم اندازه انجام دهید.
  • نکته مثبت دیگری که در مواد گذاری در کاشت ناخن با فرمر وجود دارد این است که در حین مواد گذاری می توانید فرم دلخواه مشتری را ایجاد کنید.
  • دقت کنید که هنگام موادگذاری قسمت ریشه ناخن، مواد روی پوست اطراف ناخن نرود و با قلم مواد اضافه را جمع کنید.

دقت در مرحله موادگذاری باعث می شود مرحله سوهان کشی خیلی کوتاه تر و راحت تر شود.

مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با فرمر : سوهان کشی

همانطور که در بالا گفته شد اگر در مرحله موادگذاری دقت داشته باشید مرحله سوهان کشی کوتاه تر و راحت تر خواهد شد. در این بخش از مطلب مراحل سوهان کشی کاشت ناخن با فرمر توضیح داده می شود.

  • قبل از شروع سوهان کشی، چسب فرمر را باز کنید و به سمت پایین بکشید و از ناخن جدا کنید.
  • با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد، ناهمواری های سطح ناخن را از بین ببرید.
  • به وسیله سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، دور گیری مواد را انجام دهید و ناهمواری های دور ناخن را از بین ببرید.
  • برای فرم دهی روی ناخن با سرسوهان الماسه استوانه، فرم روی ناخن را درست کنید و رد سر سوهان دورگیر را از بین ببرید.
  • آخرین مرحله از سوهان کشی فرم دهی ناخن با استفاده از سوهان دستی است.
  • با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید.
  • اگر در مرحله موادگذاری فرم را درست ایجاد کرده باشید این مرحله راحت و در زمان کمتری انجام می شود.

مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن با فرمر : از بین بردن ناهمواری های احتمالی

پس از اتمام مرحله سوهان کشی با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم، ناهمواری هایی که ممکن است بر روی کاشت ناخن باقی مانده باشد را از بین ببرید. در این مرحله رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی نیز از بین می رود. اگر مشتری تمایل به استفاده از لاک ژل را دارد، پس از استفاده از سرسوهان کاغذی می توانید از لاک ژل استفاده کنید اما اگر مشتری تمایل دارد که از لاک معمولی استفاده کند پس از استفاده از سرسوهان کاغذی به کمک بافر سطح ناخن را صاف کنید و سپس از لاک استفاده کنید.

پس از اتمام هر نوع کاشت ناخن و قبل از زدن لاک و یا لاک ژل از یک لایه تاپ شاین بر روی ناخن استفاده کنید.

آموزش کاشت بیبی بومر با فرمر

کاشت بیبی بومر نیز با فرمر قابل انجام است و البته روندی بسیار راحت تر هم خواهد داشت. فقط باید دقت کنید که موادگذاری را از محل تلاقی ناخن و فرمر شروع کنید و بهتر است که حالت فید بیبی بومر را خیلی نازک با پودر سفید و هلویی ایجاد کرده و سپس با استفاده از مواد کلیر به ناخن حجم دهید. در این صورت در مرحله سوهان کشی فرم ناخن مورد نظر به هم نمی ریزد. پس از موادگذاری می توانید فرمر را جدا کنید و مراحل سوهان کشی پس از آن نیز همانند باقی کاشت ها انجام می شود.

ترمیم کاشت ناخن با فرمر

شما در ترمیم ناخن به فرمر احتیاجی پیدا نمی کنید مگر اینکه با ناخنی شکسته مواجه شوید. در صورتی که قصد ترمیم ناخن شکسته را دارید می توانید با استفاده از فرمر قد ناخن را بلند کرده و کار ترمیم را انجام دهید. یادتان باشد که ترمیم با فرمر هیچ تفاوتی نسبت به ترمیم بدون فرمر در مرحله موادگذاری ندارد.

هزینه کاشت ناخن با فرمر

هزینه کاشت ناخن با فرمر بنا به محل قرارگیری سالن و میزان تجربه ناخن کار فرق می کند. اما به طور میانگین می توان گفت که این هزینه بین ۱۲۰ هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان متغیر است.

آموزش کاشت ناخن بیبی بومر

5- کاشت ناخن با بیبی بومر

در آموزش کاشت ناخن، یکی از روش های جدید که آموزش داده می شود، آموزش کاشت ناخن بیبی بومر می باشد. مشخصه ای که کاشت بیبی بومر را از دیگر کاشت ها متمایز می کند، حالت رنگ آمیزی آن می باشد. در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر، هر ناخن ترکیبی از ۲ رنگ هلویی و سفید می باشد.

معمولا ۷۰٪ هر ناخن به رنگ هلویی و یا رنگ های مشابه آن مانند صورتی و یا کاراملی- کرم می باشد و قسمت های دیگر ناخن نیز که عموما تاج آن می باشد با سایه ای ملایم به سمت رنگ سفید می رود. در این مقاله قصد داریم تا تمام مراحل و نکات لازم در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر را برایتان بازگو کنیم.

کاشت بیبی بومر چیست؟

کاشت بیبی بومر زیر مجموعه ای از کاشت گریم است که امروزه طرفداران زیادی دارد. کاشت بیبی بومر یا آمبره به کاشتی گفته می شود که در آن از دو رنگ مواد استفاده می شود و این دو رنگ در محل تلاقی در هم اصطلاحا فید یا محو می شوند. کاشت بیبی بومر به خاطر فرم زیبایی که دارد نیاز به طراحی ندارد و با استفاده از یک لایه تاپ شاین ظاهری بسیار زیبا پیدا می کند. این کاشت ناخن معمولا با ترکیب دو رنگ هلویی و سفید اجرا می شود اما محدودیتی وجود ندارد و شما می توانید از هر رنگ پودری که دوست دارید استفاده کنید. کاشت ناخن بیبی بومر گزینه مناسبی برای عروس خانم های عزیزی است که ناخن های زیبا می پسندند.

مواد و لوازم مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن بیبی بومر

  • عقب زن
  • نیپر
  • سوهان برقی
  • سرسوهان مانیکور اشکی
  • سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر
  • سر سوهان الماسه استوانه سر گرد یا سر سوهان الماسه مخروطی
  • سر سوهان الماسه استوانه
  • سر سوهان کاغذی
  • ضد قارچ
  • پرایمر
  • لیکوپپد نیم چرب
  • پودر کاشت سفید
  • پودر کاشت هلویی
  • تاپ شاین
  • دستگاه UV
  • قلم تخت کاشت ناخن
  • تیپ
  • چسب ناخن
  • سوهان دستی
  • کاتر تیپ

متریال درجه یک

۵ مرحله حیاتی آموزش کاشت ناخن بیبی بومر

  1. زیر سازی
  2. تیپ گذاری
  3. موادگذاری
  4. سوهان کشی
  5. تاپ شاین

مرحله اول آموزش کاشت ناخن بیبی بومر : زیر سازی

در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر اولین مرحله در زیر سازی، مانیکور خشک می باشد.

برای انجام مانیکور ابتدا با استفاده از عقب زن پوست های اطراف ناخن را به عقب می رانیم. دقت داشته باشید که عقب زن نباید فشاری روی صدف ناخن ایجاد کند. سپس با استفاده از سرسوهان مانیکور اشکی، کوتیکول های روی صدف ناخن را بردارید. حرکت سوهان بر روی ناخن باید از یک جهت باشد و مراقب باشید که سوهان را یک جا نگه ندارید زیرا باعث ایجاد آسیب به صدف ناخن و حس نا خوشایند داغی و سوختگی برای مشتری می شود. بعد از برداشتن کوتیکول ها از روی ناخن با استفاده از نیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید.

در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر آخرین مرحله از زیر سازی، خراش دادن سطح ناخن و ایجاد بستر مناسب برای تیپ گذاری و مواد گذاری است. با استفاده از سر سوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش دهید. این کار باعث می شود که چربی های اضافه سطح ناخن برداشته شود و خراش ها بستر مناسبی را برای چسبیدن مواد ایجاد کنند. برای آنکه مرحله زیرسازی را بهتر درک کنید و آموزش کاشت بیبی بومر را آغاز کنید حتما ویدیو را با دقت مشاهده کنید.

مرحله دوم آموزش کاشت ناخن بیبی بومر : تیپ گذاری

حال که زیرسازی انجام شده و صدف ناخن آماده برای یک کاشت زیبا گردیده است، برای تیپ گذاری ابتدا باید سایز مناسب تیپ را انتخاب کنید. تیپ باید دقیقا هم سایز ناخن باشد. اگر نتوانستید تیپ هم سایز ناخن پیدا کنید می توانید از تیپی که مقدار کمی از ناخن بزرگتر است استفاده کنید و با استفاده از سوهان دستی بغل های تیپ را کوچک کنید تا هم سایز ناخن شود. قبل از تیپ گذاری حتما قد ناخن مشتری را کوتاه کرده و به خاطر داشته باشید که بهتر است قبل از تیپ گذاری سطح صدف ناخن مشتری را به ضد قارچ آغشته کنید. مراحل تیپ گذاری به صورت زیر انجام می شود.

  • مقداری چسب ناخن به قسمت پایینی تیپ بزنید.
  • تیپ را عمود بر ناخن قرار دهید و سپس به آرامی روی ناخن بخوابانید.
  • تیپ را تا زمانی که چسب خشک می شود نگه دارید، نیازی به اعمال فشار نیست.
  • به کمک کاتر قد تیپ را به دلخواه مشتری کوتاه کنید.
  • با استفاده از سوهان دستی فرم دلخواه مشتری را به ناخن بدهید.
  • با استفاده از سوهان کاغذی نرم خط تیپ را از بین ببرید و سطح تیپ را خراش دهید.

مرحله سوم آموزش کاشت ناخن بیبی بومر : مواد گذاری

مهمترین مرحله در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر همین مرحله موادگذاری می باشد. مراحل مواد گذاری در کاشت بیبی بومر به شرح زیر است:

  • ابتدا تمامی ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید. این مرحله در کاشت ناخن بسیار مهم است و توصیه می شود حتما از ضد قارچ استفاده شود.
  • قبل از مواد گذاری هر ناخن، تمام سطح صدف ناخن را به پرایمر آغشته کنید. بهتر است از پرایمرهای غیر اسیدی استفاده کنید و استفاده از پرایمر هایی که ترکیب ضد قارچ و پرایمر است توصیه نمی شود.
  • ابتدا مواد گذاری با پودر سفید را انجام می دهید، مواد را سر ناخن قرار می دهید و با استفاده از قلم به آرامی به سمت ریشه ناخن می کشید. ضخامت مواد سفید در سر ناخن بیشتر است و هر چه به مرکز ناخن نزدیک می شوید نازکتر می شود. سعی کنید حالت فید شدن را در وسط ناخن ایجاد کنید.
  • مقداری از مواد هلویی را بردارید و در انتهای ناخن (نزدیک به ریشه ناخن) قرار دهید ومواد را به کمک قلم و به آرامی به سمت سر ناخن بکشید. این کار باید با دقت و به آرامی انجام شود تا حالت فید شدن به درستی اجرا شود. اگر مواد به پوست اطراف ناخن چسبید قبل از خشک شدن با قلم آن را جمع کنید.

اگر مواد گذاری را تمیز و با دقت انجام دهید مرحله سوهان کشی خیلی کوتاه انجام می شود. اما اگر مواد گذاری خیلی ضخیم باشد و یا ناهمواری های زیادی داشته باشد ممکن است در مرحله سوهان کشی حالت فیدی که شما ایجاد کردید کاملا از بین برود و کاشت شما زیبایی خود را از دست بدهد.

مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن بیبی بومر : سوهان کشی

همانطور که گفته شد اگر در مرحله مواد گذاری دقت کرده باشید و نکات لازم را رعایت کرده باشید، در کاشت ناخن بیبی بومر مرحله سوهان کشی خیلی سریع و فقط به منظور چک کردن کار انجام می شود.

مراحل سوهان کشی در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر به شرح زیر است:

  • ابتدا با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه سر گرد یا مخروطی، نا همواری های سطح ناخن را از بین ببرید. اگر در این مرحله سوهان را روی ناخن فشار دهید فرم مواد گذاری شما از بین می رود.
  • با استفاده از سر سوهان مانیکور استوانه دور گیر، دورگیری کاشت را انجام دهید. هنگام دورگیری دقت کنید که فشار زیاد سر سوهان بر روی ناخن ممکن است مواد را کاملا از بین ببرد و ظاهر کاشت شما خوشایند نمی شود.
  • با سر سوهان الماسه استوانه، رد سر سوهان دورگیر را از بین ببرید و فرم نهایی روی ناخن را ایجاد کنید.
  • با سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید و فرم نهایی را به ناخن بدهید. در این مرحله قد ناخن ها را با هم چک کنید که هم اندازه باشند و نکته ی دیگری که باید در این مرحله به آن دقت کنید همسان سازی فرم ناخن هاست و دقت به اینکه ناخن ها کج نباشند. بنابراین در این مرحله قد تک تک ناخن ها و هم اندازه و فرم بودن ناخن ها را با یکدیگر چک کنید.
  • در مرحله آخر از سوهان کشی با استفاده از سر سوهان کاغذی نرم رد سر سوهان الماسه و سوهان دستی را از بین ببرید و ناخن را برای مرحله آخر آماده کنید.

مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن بیبی بومر : تاپ شاین

آموزش کاشت ناخن بیبی بومر شما آماده آخرین مرحله یعنی تاپ شاین است. همانطور که در بالا گفته شد کاشت بیبی بومر به خاطر ظاهر زیبایی که دارد نیاز به لاک و یا طراحی ندارد و به همین دلیل یک لایه ی نازک تاپ شاین روی ناخن بزنید و دست را داخل دستگاه UV قرار دهید. پس از خشک شدن تاپ شاین با روغن کوتیکول پوست اطراف ناخن را چرب کنید.

قیمت کاشت ناخن بیبی بومر

هزینه کاشت بیبی بومر نیز همانند تمام کاشت های دیگری که به شما آموزش داده ایم، نظیر کاشت پلی ژل، کاشت لمینیت، کاشت های با پودر، کاشت با ژل و … کاملا بستگی به محل آرایشگاه و عرف منطقه دارد. اما به صورت معمول قیمتی معادل ۱۵۰ هزار تومان الی ۲۰۰ هزار تومان برای این کاشت منطقی به نظر می رسد.

آموزش ترمیم کاشت بیبی بومر

راحت ترین روش برای ترمیم کاشت بیبی بومر ریمو کردن این کاشت و کاشت مجدد آن است. اما اگر مشتری اصرار به ترمیم داشت برای انجام اینکار مواد روی ناخن را خیلی نازک کنید و پس از انجام مانیکور، مواد گذاری را دقیقا مانند کاشت بیبی بومر انجام دهید.

مزایا و معایب کاشت ناخن بیبی بومر

مزایای کاشت بیبی بومر

  • کاشت بیبی بومر به علت ظاهر زیبایی که دارد نیاز به لاک و طراحی ندارد.
  • به علت ظاهر ساده به راحتی قابل ترکیب کردن با طرح های دیگر مثل فرنچ و یا نگین و پولک گذاری می باشد.
  • برای کسانی که به ظاهر ناخن اهمیت می دهند و طراحی ساده را دوست دارند گزینه مناسبی می باشد.

معایب کاشت بیبی بومر

  • کاشت بیبی بومر به خاطر نحوه مواد گذاری نیاز به دقت و مهارت بالا دارد.
  • سوهان کشی این کاشت نیاز به دقت بالایی دارد.
  • ترمیم کاشت بیبی بومر زمان بر است و با سختی زیادی همراه است به همین علت اکثر ناخن کارها این کاشت را ریموو می کنند و کاشت مجدد انجام می دهند.

نکات کلیدی و کاربردی در آموزش کاشت ناخن بیبی بومر 

  • کاشت بیبی بومر برای ناخن های کوتاه زیبایی چندانی ندارد و بهتر است برای ناخن های با قد متوسط و یا بلند انجام شود.
  • راه حل کلیدی برای داشتن کاشت بیبی بومر زیبا و داشت فید مرتب استفاده از یک لایه مواد کلیر در مرحله مواد گذاری است. اگر میخواهید از این راه حل استفاده کنید باید موادگذاری سفید و هلویی نازک اجرا شود.
  • مدل گلدانی زیبا ترین مدل برای کاشت بیبی بومر است و این کاشت در مدل های گرد و نوک تیز جلوه زیادی ندارد.

بازار کار و درآمد کاشت ناخن چگونه است؟

این بازار همیشه پرطرفدار و دارای بازار مشتری خوبی بوده است. چرا که اگر یک بار خانمی اقدام به کاشت ناخن کند، برای ترمیم یا برای ریمو ناخن و تغییر آن به مدل جدیدتر مجددا مراجعه میکند. در صورتیکه از کار و نحوه کاشت ناخن شما راضی باشد قطعا مشتری ثابت شما خواهد شد.

به دلیل وجود بازار مشتری مناسب برای کاشت و طراحی ناخن، قطعا درآمد خوبی در انتظار  هر ناخن کاری خواهد بود. البته با توجه به میزان به روز بودن، کیفیت کار، محل کار و میزان ساعت کاری این درآمد میتواند متفاوت باشد.

امکان مهاجرت با گرفتن مدرک فنی حرفه ای کاشت ناخن

این روزها بسیاری این سوال را از ما خیلی میپرسند که با مدرک فنی حرفه ای کاشت ناخن میتوان مهاجرت کرد؟

بله با داشتن مدرک فنی حرفه ای که مدرکی قابل ترجمه و بین المللی است، میتوانید در همه کشورهای جهان از جمله کانادا، آمریکا، آلمان، ترکیه و … مشغول به کار شوید. دوستان عزیز در صورت داشتن سوال یا ابهام در زمینه کاشت و طراحی ناخن میتوانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *